ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKompletterande hemstädning
Hemstädning - Massor med hemstädningA--0A-EG - EX - U2-0

Kompletterande hemstädning

Kompletterande hemstädning

Du kan som kund också vid behov beställa kompletterande hemstädning som t.ex. storstädning till jul eller fönsterputsning. Även trappstädning är berättigad för RUT-avdrag om trappan finns i bostaden. Numer är också flyttstädning accepterat för skattereduktion.

När du som hemstädkund beställer någon kompletterande städtjänst någon gång är det vanligt med en rabatt på denna tjänst på mellan 10-20%. Allt vanligare blir också att man beställer en extra julstädning på ett par timmar i början på årets mest stressiga månad, december.
Något nytt inom hemstädningen är att ett antal företag börjar erbjuda även påskstädning veckorna innan påsken som komplement till julstädning och hemstädning.

H-EG - EX - U2-1

Kompletterande städning till hemstädningen

Kompletterande städning till hemstädningen

Om du som kund vill ha extra hemstädning vid något tillfälle kan som kund beställa detta. Vanligast är att beställa storstädningen innan julledigheten och 50-årsfesten. För villor och etagelägenheter kan även trappstädningen vara berättigat för RUT-avdrag men inte det gemensamma trapphuset. Även flyttstädningen går att nyttja RUT-avdraget till.

H-EG - EX - U2-2

Saker att tänka på när du beställer hemstädning

Saker att tänka på när du beställer hemstädning

När du ska beställa hemstädning hos något städföretag finns det ett antal du bör tänka på:

  • Säkerställ att du alltid får samma person som städar hos dig eftersom det är viltigt att personen kan ditt hus, vet var det blir smutsigt och känner ansvar för sitt jobb.
  • Kontrollera att det går att avbeställa hemstädningen vid de tillfällen ni är borta
  • Se till att RUT-avdraget görs direkt av företaget eftersom du inte längre kan göra avdraget vid deklarationen året efter.
  • Bestäm vad som ska ingå i hemstädningen vid varje tillfälle.
  • Kom överrens om vilken utrustning och vilka förbrukningsmateriel (fönsterpust, såpa, dammsugarpåsar, m.m.) som du ska tillhandahålla.
I-EG - EX - U2-3

Mer fakta om hemstädning

Här kan du hitta mycket mer intressant info och fakta om hemtjänst och hemstädning men även en del om lustigheter rörande städning i hemmet.Meny - Hemstädning
Till förstasidan på www.hemstadning.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
StädtjänsterPris för städningViktigtBäst städning